Herinneringen

Het bestaande gebouw waarin wij allemaal uren in hebben doorgebracht (lerend, zwetend, spelend, lachend…), wordt gestript en krijgt een totaal ander gezicht.

Klaar voor de toekomst! Wij zullen dit proces in beeld brengen en op deze site regelmatig met jullie delen.

Oud-leerlingen die wij spreken kijken met warme gevoelens terug op hun middelbare schooltijd.

Delen jullie je herinneringen met ons?

Je hebt vast wel een herinnering aan een bijzondere plek in het gebouw. Was je bij dat legendarische feestje?

Welke docent deed iets bijzonders in jouw bijzijn? Wat is jou altijd bijgebleven?

Deel je verhaal met ons! Met je naam, examenjaar. En: Het liefst met een foto!

We willen de herinneringen graag bundelen zodat een ieder daarvan kan blijven genieten.

” Klas 1D, najaar 1960. Voor het schoolgebouw in de IJssellaanIn 1966 slaagde ik voor mijn eindexamen HBS-A. Ik bewaar hele goede herinneringen aan mijn schooltijd. Verheug me erg op de reunie.”

herinnering

” Muziekavond december 1988 “Wat krijgen we nou ?”

Carte Blanche –Wat dachten we een talent te hebben. Nu hadden de anderen dat wel, maar ik niet “

carte blanche

“HBS-A Eindexamenklas 1968. Ik zit helemaal rechts vooraan. Ben benieuwd wie er van deze mensen op de reünie zullen komen. Op de vorige was alleen ik er. Onderste docent Jan de Zinger (Engels) ontving iedere klas altijd bij de deur die hij, als iedereen binnen was, hard dichttrok met: “I closed the door with a bang”! “

187577905_2411618035650696_7192605487810030290_n